موادلازم:

گوشت گوسفندی یا گوساله  ۴۰۰ گرم
بادام خلال شده  ۲۰۰ گرم
پیاز خردشده  ۱ عدد
لیمو عمانی   ۴ عدد
زرشک سیاه  ۱/۳ پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی ۲ پیمانه
زعفران دم کرده  به مقدار لازم
هل و گلاب  به مقدار لازم
نمک و چوب دارچین  به مقدار لازم

✍طرزتهیه:

گوشت را به‌صورت تکه‌های کوچک خرد کنید و آنها را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید. بگذارید کمی جوش بخورند، سپس آنها را در سبد بریزید تا آب اضافی‌شان دور ریخته شوداین کار به این خاطر است که آب خورش شما شفاف شوددر یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از آنکه نرم و طلایی شدند، تکه‌های گوشت را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حدود ۳ پیمانه آب بریزید و صبر کنید تا گوشت‌ها نیم‌پز شوند، سپس خلال بادام را اضافه کنیدحدود ۳۰ دقیقه قبل از آماده شدن خورش، رب گوجه‌فرنگی را داخل مقداری روغن تفت دهید، سپس همراه با لیموعمانی به خورش اضافه کنید. زرشک‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا خشک شوند، سپس آنها را در مقداری روغن تفت دهید و ۵ دقیقه آخر به خورش اضافه کنیدیک دقیقه آخر گلاب، چوب دارچین و هل را داخل خورش بریزید و به‌آرامی هم بزنید، سپس خورش را از روی حرارت بردارید. موقع سرو، چوب دارچین و هل را از خورش خارج کنید و بعد آن را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید.

 

خورش خلال کرمانشاهی

خورش ,بریزید ,سپس ,داخل ,تفت ,دهید ,را داخل ,آنها را ,مقداری روغن ,به مقدار ,بریزید و

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

درمان بیماری ها اینجا همه چی هست گرامیترین شما باتقواترین شماست agency ترنج اَپ معلم لینک خرید اینترنتی فضای مجازی و سلامت روان سکوی چهارم فروشگاه اینترنتی قاصدک طلایی